Kokonaisvaltaista kunnossapitoa

Garchingin kampus on yksi Münchenin teknillisen yliopiston kampuksista, jonka viidessä tiedekunnassa on yhteensä yli 12 000 opiskelijaa.

Caverion on toimittanut Garchingin kampuksen tekniset järjestelmät 1990-luvun lopussa ja vastannut sen jälkeen kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta ja palveluiden johtamisesta.

Pitkäaikaista ja toimivaa yhteistyötä jatkettiin vuoden 2014 alussa uudella palvelusopimuksella. Caverion valittiin yhteistyökumppaniksi Euroopan laajuisessa julkisessa tarjouskilpailussa, koska se pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista kunnossapitoa ja palveluiden johtamista sekä tehostamaan ratkaisuillansa teknisten järjestelmien toimintaa.

Kampuksen alueella työskentelevät yli kaksikymmentä Caverionin työntekijää huolehtivat taloteknisten järjestelmien toiminnasta ja käytettävyydestä sekä energianhallinnasta. Kiinteistöt on liitetty ympärivuorokautiseen etävalvontaan, mikä osaltaan varmistaa, että järjestelmät toimivat niin kuin pitääkin ja sovitun energiankulutuksen puitteissa.

Palveluiden johtamisen sopimukseen kuulu myös muita kuin teknisiä palveluita, kuten turvallisuus- ja vartiointi- ja siivouspalveluita sekä ulkotilojen huoltoa, joita Caverion tarjoaa alihankintana.

Münchenin teknillinen yliopisto, Garchingin kampus, Saksa

Palvelualueet: Tekninen huolto ja kunnossapito, Palveluiden johtaminen

Tekniset järjestelmät: Kaikki talotekniset järjestelmät

Ajankohta: Pitkäaikainen yhteistyö, jatkosopimus vuodesta 2014

Koko: ~295 000 m2

Sopimuksen arvo: Ei julkistettu